Очаква се официално изявление от компанията през октомвриКолите на Toyota

...
Очаква се официално изявление от компанията през октомвриКолите на Toyota
Коментари Харесай

Android превзема и автомобилите на Toyota

Очаква се публично изказване от компанията през октомври

Колите на Toyota скоро ще интегрират функционалностите на Android Auto

Водещият производител на коли Toyota ще схване платформата Android Auto, заяви Блумбърг. Очаква се японската компания да направи публично изказване през октомври.

Преди една година Toyota разгласи, че не има намерение да поддържа функционалностите на Android Auto и Apple CarPlay в своята нова автомобилна система AGL.Но в този момент японският колос трансформира решението си и ще добави Android Auto в своите коли, а по-рано компанията ревизира и позицията си за Apple CarPlay.
още по тематиката
Гигант в автомобилната промишленост като Toyota надали би трябвало да се тормози за известността на своите коли, само че поддръжката на модерни технологии, изключително на фона на извънредно необятното им навлизане и бързо развиване, ще направи още по-привлекателна японската марка.

Предполага се, че Toyota ще заяви публично за решението си да поддържа Android Auto през октомври. Към момента обаче няма изясненост по кое време ще се появят първите машини с сходна функционалност, нито пък е известно дали съществуващите модели ще могат да се обновяват до Android Auto.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР