Очаква се федералното правителство на да въведе нов закон, чрез

...
Очаква се федералното правителство на да въведе нов закон, чрез
Коментари Харесай

В Германия ще поискат въвеждането на полицейски час със закон

Очаква се федералното държавно управление на да вкара нов закон, посредством който да се позволи налагането на полицейски час , затваряне на магазини, заведения за хранене и учебни заведения, както и да се лимитират събиранията, в случай че случаите на ковид набъбнат в избрани райони, оповестява " Монитор ", базирайки се на Politico.
Ако двете камари на немския парламент одобряват този ход, това ще промени Закона за отбрана от инфекции и ще докара до по-строги ограничавания в районите, където седемдневната периодичност на новозаразените доближава 100 на 100 000 поданици в три поредни дни.
 Северна Македония вкарва полицейски час Северна Македония вкарва полицейски час
Правителството на районен съд Македония взе решение да вкара полицейски час, заяви държавната пресслужба. Решението е в отговор на предл...
Ограниченията могат да включват полицейски час от 21:00 ч. до 05:00 ч. , ограничение на частни събирания до едно домакинство и едно външно лице, както и прекосяване към онлайн образование в учебни заведения и университетите, в случай че случаите се покачат над 200 за три поредни дни, съгласно проектозакон, осведомят немски медии.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР