Очаква ни много труден и тежък бюджет за 2021 година,

...
Очаква ни много труден и тежък бюджет за 2021 година,
Коментари Харесай

Оптимизират разходите в администрацията на Община Бургас

Очаква ни доста сложен и тежък бюджет за 2021 година, както и промени в общинската администрация с цел да усъвършенстваме разноските. Това разгласи кметът на Бургас Димитър Николов  Димитър Николов Димитър Николов е български икономист и политик, кмет на Община Бургас от 2007 година. Той е роден.

Той съобщи, че ще се преструктурират част от общинските предприятия.

Предстои закриването на общинските предприятия "Спортни парцели " и "Озеленяване ". Дейностите, които правиха до момента тези две предприятия ще преминат към предприятието "Общински парцели ". Промени ще има и в администрацията, която дава отговор за туризма. Кметът сподели, че задачата е да се спестят средства.

След измененията ще се спестят 400 000 лв. от фонд работна заплата и още 60 000 лв., които са планувани за административните разноски. Светът се трансформира и в случай че ние не участваме в тази смяна, не се възползваме от изискванията в нея, толкоз по-зле. Ако не реформираме щата на администрацията, общинските предприятия, търговски сдружения, не ни чака потребно бъдеще, добави кметът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР