обяви атрактивни промоционални условия за своите фиксирани услуги, които включват

...
обяви атрактивни промоционални условия за своите фиксирани услуги, които включват
Коментари Харесай

А1 с нови атрактивни предложения за интернет и телевизия

разгласи атрактивни промоционални условия за своите закрепени услуги, които включват абонаментни проекти за домакински интернет и телевизия - без значение дали се употребява новаторската телевизионна платформа A1 Xplore TV или сателитната ТВ услуга, както и услугата за домакински интернет през мобилната мрежа - Net Bo x. Промоционалните условия влизат в действие от 1 март и ще останат в действие до 31 май.

Всички, подписали нов контракт за домакински интернет, телевизия или двоен пакет с услугите на , ще платят с 50% по-ниски месечни такси през първите 6 месеца от своя двугодишен абонамент. Услугата Net Box , от своя страна, идва с спомагателни мегабайти и промоционални цени. Новите условия важат за всички контракти, подписани до края на промоционалния интервал, без значение от тарифния проект, който са избрали.

Така да вземем за пример, закупилите двоен пакет телевизия и интернет ще получат услугата единствено за 9,99 лв. през първите шест месеца. В това са включени над 100 телевизионни стратегии, в това число над 10 с HD качество, както и интернет със скорост на евакуиране до 50 Mbps. Освен това всеки нов клиент на Xplore TV ще получи гратис за целия период на своя абонамент и пет канала в 4K Ultra HD качество. С новия пакет ТВ услуги потребителите ще получат и безвъзмезден достъп за един месец до мобилното приложение Xplore TV GO , от което ще могат да гледат над 80 канала, до момента в който са в придвижване.

Oт тези по-добри условия могат да се възползват даже потребителите в обитаемоте места на страната, до които към момента няма покритие на закрепената мрежа на . От телекома понижават с 50% цените и на всички пакети за сателитна телевизия. От първи март влизат в действие и промоционални условия за услугата , която обезпечава бърз домакински интернет от мобилната мрежа до всяка точка на страната с 4G или 3G покритие.

Новите клиенти на проектите Net Box 150 и Net Box 50 ще получат спомагателни 50 GB на оптималната скорост при нови промоционални цени. Тези спомагателни гигабайти на месец остават годни за целия период на контракта, без значение от края на промоционалния интервал. Услугата Net Box може да се комбинира със сателитна телевизия и по този начин клиентите да получат както интернет, по този начин и ТВ услуги. Например - комбинацията от проектите ТВ 70 с над 70 канала и Net Box 50, с спомагателни 50 GB, се получава на цена от 13,99 лв. на месец за първата половин година от контракта.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР