Обявеният за продан Мауро Икарди получи номер за новия сезон

...
Обявеният за продан Мауро Икарди получи номер за новия сезон
Коментари Харесай

Икарди взе номер, но това не променя нищо

Обявеният за обмен Мауро Икарди получи номер за новия сезон в Интер, само че няма индикации, че ще играе. Това загатна наставникът Антонио Конте в навечерието на дуела с Лече, който е в понеделник от 21:45 часа и с който се поставя завършек на първия кръг в Серия “А”. Цяло лято до момента нападателят не си откри тим и разумно породи въпросът за бъдещето му, в случай че не си тръгне.

“Изпитвам огромно почитание към всекиго, само че не чувствам никакво напрежение в тима поради Икарди. Всички знаем доста добре каква позиция беше взета по отношение на него. Аз не се усещам обезпокоен, всички работим здраво”, разяснява Конте.

Sky: #Icardi will not be in the squad list for #InterLecce. pic.twitter.com/zoDYNXZHUP
— EnJoY Inter (@EnjoyInterNews) August 25, 2019 Интер си купи нов централен нападател в лицето на Ромелу Лукаку, който да играе вместо аржентинеца. “Ромелу е доста благополучен да бъде тук и отборът незабавно го одобри - радва се някогашният управител на Челси. - Той не е подготвен на 100%, само че разполага с голям капацитет и може да става по-добър във всеки един аспект. Пробвах в офанзива дружно с Лаутаро Мартинес, Матео Политано и Себастиано Еспозито и съм задоволен от партньорството, което се образува сред тези играчи.
| TRAINING

The team was at work again two days ahead of #InterLecce!

All the photos from today https://t.co/1A77MCjaPy#ForzaInter pic.twitter.com/KzT5725mlh
— Inter (@Inter_en) August 24, 2019
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР