Обявеният за най-мащабната продукция сред българските телевизионни сериали Скъпи наследници

...
Обявеният за най-мащабната продукция сред българските телевизионни сериали Скъпи наследници
Коментари Харесай

Скъпи наследници с дългоочаквана премиера

Обявеният за най-мащабната продукция измежду българските телевизионни сериали " Скъпи наследници " започва по bTV на 15 януари. Комедийната драма е от 170 епизода . Те ще се излъчват всеки работен ден от 18:00 ч.

bTV разпорежда огромни очаквания на " Скъпи наследници " поради вложения бюджет и екипа от международни експерти, работил по продукцията. Снимките са осъществени в особено основано за сериала достоверно село. Има и фрагменти, снимани в чужбина.

Актьорският състав събира на едно място едни от най-обичаните родни звезди от киното и театъра - както от по-старата, по този начин и от новата генерация. Веселин Калановски, Филип Аврамов, Лорина Камбурова и Георги Кадурин са ни познати от други сериали на малкия екран. В " Скъпи наследници " те ще си партнират с Цветана Манева, Койна Русева, Искра Донева, София Бобчева, Вальо Танев, Дарин Ангелов и други.

Както традицията в българските сериали повелява в последните години, на дребния екран ще забележим и обичани звезди като Графа, Поли Генова, Мартен Роберто, Саня Жекова, Pavel&Venci Venc. Те ще изгреят в епизодични функции. Специално за " Скъпи наследници " Орлин Павлов записа парчето " Още малко ", което е част от саундтрака на продукцията.

Сюжетът на сериала се базира върху взаимното общуване на огромно и колоритно семейство в малко родно село. То е по насила, подбудена от желанието за голямо завещание. Ще можем да проследим поредност от занимателни обстановки, произлизащи най-много от конфликт на генерации и полезности.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР