Обявената за най-секси полицайката у нас стана майка за втори

...
Обявената за най-секси полицайката у нас стана майка за втори
Коментари Харесай

Най-сексапилната БГ полицайка роди син

Обявената за най-секси полицайката у нас стана майка за повторно. Йоана Петрова от Икономическа полиция – Враца, даде живот на сина си Матей точно на Гергьовден.

Появата на второто й дете идва като изненада за красивата дама, която се изявява и като инфлуенсър, защото се очаквало терминът й да бъде през днешния ден, на 13 май.



В ранната поява на дребния Матей Йоана вижда значима символика.

" Роден, с цел да бъде обичан! Матей Мартин Йоновски избра да се появи на този свят на доста заветен и доблестен български празник - Гергьовден! Ден, който има и друга символика за нашето семейство. Ден, в който преди три години аз и Марти си казахме, че сме един за различен, и стартира нашата връзка. Е, няма инцидентни неща! ", споделя в мрежата красивата Йоана, съобщи организация BulNews.
Часове откакто роди, тя показа, че не го е очаквала и се разхождала в Борисовата градина, когато получава контракции. Решава да отиде на обзор в болничното заведение, само че там я одобряват незабавно поради разобличаване от 8 см. Петрова ражда за по-малко от час.

А дни по-късно тя се връща още веднъж в същото русло, като сподели фотоси от фитнеса и съвършената си форма. От фрагментите се вижда, че хубавицата няма никакъв стомах и е стегната, без значение че ражда седмица по-рано. А прелестната си форма тя нееднократно споделя, че дължи на здравословния си метод на хранене.

Само преди година, по време на първата вълна на ковид,тя даде живот на първото си дете - щерка й Алена. Красавицата е дружно със своя обичан от три години.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР