Обявената лотария с прощални подаръци на Слави Трифонов все още

...
Обявената лотария с прощални подаръци на Слави Трифонов все още
Коментари Харесай

Измама ли е томболата с Мерцедеса на Слави Трифонов?

Обявената лотария с прощални дарове на Слави Трифонов към момента се бави, мнителни заподозряха шашма.

Какво се случва с прощалната лотария с дарове за феновете, оповестена от Слави Трифонов на 6 май от ефира на Би Ти Ви, когато изненадващо оповести, че стопира предаването си, написа вестник ''Уикенд''.

На 31 юли Дългия и екипът му се появиха за последното издание на ''Шоуто на Слави'' и се сбогуваха с публиката си, само че по този начин и не бяха разиграни всички дарове, които е получил от гостите си – общо 1435 на брой.

Две седмици по-късно към момента липсва информация по кое време и къде ще бъде теглена томболата, в която огромната премия е леко поостаряла лимузина на ''Мерцедес'', с която от шоуто водеха специфичните посетители на предаването до студиото.

На уеб страницата на към този момент несъществуващото предаване отхвърлят да дават отговор на въпросите на към този момент поизнервените си фенове, а препращането към уеб страницата на продуцентската компания ''Седем осми'', където сякаш би трябвало да се дават сведения, също не дава резултат – информация просто липсва.

Това кара мнозина да се съмняват, че Слави Трифонов и екипът му от сценаристи са употребявали остроумен трик с организирането на лотария с дарове, с цел да се снабдят с персоналните данни на десетки хиляди фенове. Всеки записал се даде право на уредниците на томболата да разполага с персоналните му данни, подмамен от опцията да завоюва премия, написа изданието.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР