Обявена е обществената поръчка за благоустрояване на квартал 95, в

...
Обявена е обществената поръчка за благоустрояване на квартал 95, в
Коментари Харесай

Обявена е обществената поръчка за благоустрояване на квартал в Търговище

Обявена е публичната поръчка за благоустрояване на квартал 95, в региона на улиците " Средна гора " и " Сава Геренов " в Търговище. Срокът за подаване на документи за присъединяване в общественото съревнование е 8 февруари, оповестяват от пресцентъра на Общината.

Предвижда се строителството да се извършва на два стадия. В първия би трябвало теренът да се благоустрои, като бъдат завършени места за паркиране на леки коли, обслужващи алеи и озеленяване, създаване на осветителна апаратура и улична канализация. Във втория стадий се планува създаване на нова улица, която ще излиза от жилищните здания към улица " Дамян Груев ".

Общата стойност на поръчката за благоустрояване на квартала към " Сава Геренов " е 625 000 лева без Данък добавена стойност. Тя е оповестена в централизираната онлайн платформа за електронни публични поръчки.

Вече е определен реализатор и за строителството на квартала в региона на улица " Скопие ", напомнят от администрацията. Дейностите ще стартират при повишение на температурите.

Там също ще се работи поетапно. През тази година следва построяването на нова улица, като продължение на ул. " Мадара ", която ще минава директно пред така наречен " битак " и ще стига до бл. 19 на ул. " Скопие ". Ще се обособят паркоместа и ще се асфалтира. Ще се построяват и ВиК и ел. връзки.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР