Обявата на нова украинка с ника Polisha се появи на

...
Обявата на нова украинка с ника Polisha се появи на
Коментари Харесай

Нова секси украинка продава девствеността си, при това евтино СНИМКИ 18+

Обявата на нова украинка с ника Polisha се появи на сакта на Сinderella escorts.

Там може да се прегледа анкетата на момичето, в която тя показва своите параметри и условия.

Например, светлокосата, студентка със сини очи отбелязва, че е с растеж 170 сантиметра и тежи единствено 57 кг. Бюстът ѝ е естествен, няма татуировки и пиърсинг.

За своята непорочност Polisha желае стартова цена от 50 000 евро, което е два пъти по-малко, в сравнение с искаше нейната сънародничка Катя. В последна сметка Катя след наддаване получи над 1 милион евро.

В уеб страницата също се показва, че момичето е прегледано от експерт, който е удостоверил, че тя фактически е девствена.

Бъдещият покупател обаче ще може да докара собствен доктор на срещата или да я заведе в клиника в Германия ден преди срещата.


При това украинката споделя за какво ѝ трябват парите. Мечтите на момичето са най-обикновени - тя желае да се любува на богатствата на живота.

"Искам да продам девствеността си, тъй като се усещам като птица в клетка. Искам да съм свободна, да получа всичките богатства на този живот. С парите бих желала да изучавам зад граница и да си купя къщата на плажа на моите фантазии ", споделя Полиша.


Освен търга в уеб страницата Полиша си търси заможен мъж за брак или застъпничество. Минималната сума, която желае студентката, е 10 000 евро месечно.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР