Обяснение в любов получи гимнастичката Ерика Зафирова само няколко дни

...
Обяснение в любов получи гимнастичката Ерика Зафирова само няколко дни
Коментари Харесай

Грация получи обяснение в любов

Обяснение в обич получи гимнастичката Ерика Зафирова единствено няколко дни след следващия златен орден с националния отбор от Световната купа в Баку. " Златното момиче " бе ненадейно с сантиментален жест от гаджето си Дейвид Хъдълстоун.

Най-добрият ни играч по спортна гимнастика и грацията отпразнуваха една година от началото на връзката си. Това разсъни поета в Дейвид.

" Една година! От една година благополучие все ме напира. От една година обич, която не съм изпитвал, изпитвам всеки ден, всеки час, всяка минута, с помощта на теб! 365 дни все обич минава през очите ми! От 365 дни съм влюбен в теб и все по този начин ще си остана. ЗАВИНАГИ! Такива красиви моменти сме имали, такива мемоари, такова благополучие, такава обич, толкоз любов и в бъдеще още милиони такива ще изпитаме, обичам те! Благодаря на Господ, че те имам, всеки ден, какво ли щеше да бъде, в случай че ти не беше до мен? Няма и да си го помисля, тъй като знам, че Господ ни събра, ти си просто моята сродна душа. Обичам те и вечно ще те обичам от първия ден до последната глътка въздух ", написа той на обичаната си в Инстаграм.

Двамата не крият своята обич и взаимно се надъхват за спортни триумфи. Те се срещат в спортната зала на комплекс " Раковски ". Там са основани подготвителните уреди на националните тимове по спортна и художествена гимнастика.Ерика е с година по-голяма от Дейвид. Красавицата е на 19. Тя е родена в Кюстендил, живяла е в Бургас, преди да се реалокира в София. Житейската история на Дейвид е почтена за филм. Той е живял в Хага, на Каймановите острови, Сан Антонио и в София. Баща му е американец, който има бизнес със слънчеви панели. Майка му, която е някогашна лекоатлетка, работи като водач на ТИР. Именно тя води Дейвид в залата, когато той е на четири години.Най-новата спортна двойка употребява всеки миг, с цел да бъдат дружно. Обикновено това се случва в неделите. Тогава националните тимове имат почивен ден, стига да не са на съревнование.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР