Обвиняемият за катастрофатас две жертви на столичния бул. Черни връх

...
Обвиняемият за катастрофатас две жертви на столичния бул. Черни връх
Коментари Харесай

Обвиняемият за катастрофата на “Черни връх“ е бил сам в колата

Обвиняемият за катастрофатас две жертви на столичния бул. " Черни връх " Георги Семерджиев е бил самичък в автомобила, заяви говорителката на Софийската градска прокуратура Десислава Петрова, представена от.

Записите от уличните камери се вижда силуетът на един човек, който напускамястото на трагичния случай.Все още не са подготвени автотехническата и видеотехническата експертизи, само че можем да твърдим, че не е имало различен човек в колата ", изясни Петрова.

Разследването се води от Националната следствена работа.

Първоначално след злополуката се твърдеше, че вторият човек в колата на Семерджиев е избягал от местопроизшествието. Бившият вътрешен министър Бойко Рашков съобщи пред публицисти, че е открита дамата, за която се допуска, че е била със Семерджиев по време на злополуката, като загатна, че тя е полицейски чиновник.

Обвиняемия Георги Семерджиев се намира в ареста, а против него се повдигнати 5 обвинявания - за причиняване на злополука с две жертви, ръководството на автомобил след приложимост на опиати, за подправени регистрационни номера и подправена шофьорска брошура, както и за владеене на опиати, открити в жабката на колата.

Пред съда Семерджиев изясни, че в деня на злополуката е бил похитен, не помни нищо и не знае за какво е арестуван.

По случая има и второ следствие за хипотетичните връзки на Семерджиев с служители на реда, за които се допуска, че може да са го покровителствали. В продължение на години обвиненият е натрупал десетки регистрирани нарушавания на разпоредбите за придвижване, само че никой от Министерство на вътрешните работи не е предприемал ограничения.

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР