Обвиниха ни в подслушване. Обвинения от най-високо ниво – от

...
Обвиниха ни в подслушване. Обвинения от най-високо ниво – от
Коментари Харесай

Борисов се оплака от Радев и служебния кабинет на Манфред Вебер от ЕНП

" Обвиниха ни в подслушване. Обвинения от най-високо равнище – от президент и вътрешен министър. Не са дали нито едно доказателство. Следващият парламент щял да проверява. Това е прям безсрамен бойкот “, съобщи Борисов.

" Това не е борба за изборна победа, а борба за демокрацията ", съобщи от своя страна Вебер.

По думите на Борисов, за един месец ръководство на служебното държавно управление, назначено президента Радев, е налице неуспех във имунизациите, прекъсване на витално значими за стопанската система инфраструктурни планове и блокиране на Плана за възобновяване и развиване за България, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

От своя страна Манфред Вебер е изразил безапелационната си поддръжка към ГЕРБ и е подчертал, че ще наблюдават под лупа провеждането на парламентарните избори в България на 11 юли.

" Аз проследявам какво се случва в България и Бойко, имаш доста работа. ЕНП те поддържа, стоим твърдо зад теб. Разчитай на нас! “, акцентира Вебер.

По време на диалога ръководителят на ГЕРБ изрази своите съществени опасения, че се готви огромна имитация на изборните резултати през манипулиране на софтуера на машините.

" Реваншизмът на Радев и подчинените му министри е толкоз жесток, че смениха даже хора, занимаващи се с ръководството на горите или храните. Какво общо има храненето с изборите?! Нали те по тази причина са на власт – с цел да провеждат почтени избори. Очевидно задачата им е друга. Да смажат ГЕРБ и да обезпечат служебна победа на претендента за президент Радев наесен ", съобщи Бойко Борисов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР