Обвиненията на Цветан Василев по Глобалния закон Магнитски“ са фрапиращ

...
Обвиненията на Цветан Василев по Глобалния закон Магнитски“ са фрапиращ
Коментари Харесай

Бивш топагент от ФБР и президентът на BGR Public Relations разбиха Цветан Василев

Обвиненията на Цветан Василев по Глобалния закон " Магнитски “ са фрапиращ и смайващ дъха образец за подправена вест. Това обявиха някогашният топагент от ФБР Том Лок и президентът на BGR Public Relations Джефри Бърнбаум в изявление за Канал 3. Целият диалог с двамата американци очаквайте в петък.


Бившият топагент от ФБР Том Лок и президентът на BGR Public Relations Джефри Бърнбаум

Във връзка със случая и изказванията на Василев, Лок направи следствие и е готом със своя отчет. Фактите от него ще бъдат показани на вниманието на конгресмени и други значими фигури в Съединени американски щати. Заключенията на отчета са, че обвиняванията на Василев против депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски са изцяло безпочвени.

„ Това, което установихме по неоспорим метод, е че единствената цел на Василев е, да основава звук и да притегля публично внимание, тъй че да отклони от личните си престъпни деяния”, съобщи Бърнбау.

Двамата американци обявиха, че сега по жалбата няма никакво придвижване, макар изказванията в противоположното на медии, които гравитират към укриващия се в Сърбия аферист.

„ В нашия отчет посочваме, че виновникът за банкрута на КТБ е точно Цветан Василев, който, източвайки трезора през кухи компании, регистрирани на имената на негови другари, водачи, секретарки и членове на фамилията, е трансформирал банката в „ зомби “, съобщи Лок.

В отчета се разкриват също връзки на Василев с съветски олигарси и други предприемачи със противоречива известност.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР