Обвиненият за убийството на 36-годишния Илиян Илиев в столичния жк

...
Обвиненият за убийството на 36-годишния Илиян Илиев в столичния жк
Коментари Харесай

Убиецът от „Люлин“ имал нескрита любов по хладните оръжия

Обвиненият за убийството на 36-годишния Илиян Илиев в столичния жк „ Люлин “ Денис Мустафа Камел Ал Газзи е имал афинитет към хладните оръжия, разясняват хора, които настояват, че го познават.

Преди броени дни 24-годишният юноша, прочут измежду приятелите си с прякора Русия, прободе смъртоносно в региона на врата жертвата си след препирня, поради заря по случай раждането на дете, което Илиян чествал с компания.

Показателен за това, че килърът е имал уязвимост към хладните оръжия, е и фактът, че е сложил нож под фотографията си във Facebook. Както и видеата, които се завъртяха в обществените мрежи и потвърдиха, че Ал Газзи е извънредно нападателен. В едно от тях младежът псува и заплашва различен мъж с думите: „ Брат, що ме караш да си извадя в този момент мачетето от джоба и да те наръгам, а? “. А по-късно го удря.
свързани новини12574на 12.01.2022
Според осведомени Ал Газзи постоянно носел в себе си ножа, с който умъртвил Илиян и даже преди време намушкал с него момче в крайници, само че няма данни жертвата да е подала сигнал.

„ Явно има афинитет към ножовете “, „ Това си е чист и подготвен терорист “, „ Да седи по-дълго зад решетките, че излезе ли... „ Люлин “ ще му се стори стеснен... “, разясняват килъра в обществените мрежи поданици на " Люлин ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР