Обвиненият за шесторното убийство в Нови Искър Росен Ангелов е

...
Обвиненият за шесторното убийство в Нови Искър Росен Ангелов е
Коментари Харесай

Търсихме Росен Ангелов в радиус от 30 км

Обвиненият за шесторното ликвидиране в Нови Искър Росен Ангелов е бил издирван в радиус от 30-ина км, описа Цветан Цветков – един от локалните поданици на село Луково, съдействали на полицията при огромното търсене.

Цветков е от ловната дружинка на селото, а преди дни Министерство на вътрешните работи му благодари публично, тъй като е оказал помощ в издирването, съобщи БТВ. „ Познаваме Балкана – да им покажем пътища, има доста изоставени вили, пресечени местности, които мъчно се доближават ”, уточни той.По думите му търсили Ангелов от Нови Искър до Луково, 30-ина км в радиус, като обръчът се е стеснявал. На въпрос по какъв начин по този начин Ангелов е открит единствено на 500 м от вилата му при такова огромно търсене, Цветков дава отговор по този начин: „ Дали е открит на 500 м или на 5 км, значимото е, че е открит ”.

Цветков е засичал на в няколко пъти Росен Ангелов, само че никой в селото не е знаел, че го търсят. По думите му Ангелов бил „ приходящ ”.

Цветков споделя още, че не е бил въоръжен по време на издирването, защото не са били тръгнали на лов за свине, а имало и доста други хора с пушки.

Цветков не се приема за воин. Скромно споделя, че е извършил гражданския дълг като е оказал помощ на органите на реда.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР