Обвиненият за рейнджърката: Хванах я за врата и нещо изпука

...
Обвиненият за рейнджърката: Хванах я за врата и нещо изпука
Коментари Харесай

Убиецът на рейнджърката направил шокиращи признания в ареста

Обвиненият за рейнджърката: Хванах я за врата и нещо изпука Двойна тъга! Погребват рейнджърката до ненадейно умрял сътрудник Рейнджърката убита поради кола за скрап
Командосът Станислав Каменов, който е упрекнат в изтезанието на карловската рейнджърка Десислава Стоянова, декларирал пред съкилийник, че няма нищо общо с убийството й. Той твърдял, че е натопен. Бил дал ключа от къщата си в Сопот на Десислава, направил го пред комшия. После отпътувал за Врачанско при майка си и не знаел кой е умъртвил дамата и е сложил натрупа под дивана му. Пред блиц проверяващи разясниха, че изказванията на 42-годишния мъж са цялостна небивалица и са обезверен, само че неосъществим опит да се избави от правораздаването.

„ Убийството е осъществено от Каменов и нямаме никакви подозрения в това, има задоволително доказателства “, споделиха още нашите източници. Пред съкилийника си Каменов твърдял още, че с Десислава се познавали от дълго време, само че в никакъв случай не са имали любовни връзки. Тя обаче имала доста интимни сътрудници и някогашният й сътрудник постоянно й давал ключа от къщата си, с цел да води мъжете там. Пред обществото, в жилището в Карлово, в който живеела, Десислава в никакъв случай не си разрешавала да кани мъже.

Каменов и през вчерашния ден при обжалване на мярката си за неотклонение в Апелативния съд в Пловдив съобщи, че няма общо с убийството. Той и адвокатката му настояват, че мъжът не е давал показания в досъдебното произвеждане и не е признавал виновност. Разследващи обаче подсетиха, че откакто дни наред се е укривал, той самичък е потърсил контакт във Врачанско с някогашния си шурей, който бил служител на реда и е признал за убийството. Пред ченгетата Каменов самичък е показал къде е скрил натрупа. Преди това пред някогашната си брачна половинка в София признал, че е сторил нещо доста неприятно.

„ Ако даже за момент се допусне, че изказванията му са правилни, в случай че той в действителност е дал ключа на убитата и е отпътувал, от къде тогава ще знае къде е трупът, това са цялостни нелепости и измислици “, разясниха още проверяващите.

Вчера съдът остави в ареста за непрекъснато някогашния командос. Той се е познавал от доста години с Десислава, преди да бъде изпъден от армията, Каменов е служил дружно със Стоянова в поделението на Сухопътни войски в Карлово.

В последно време някогашният командос е учил Стоянова на топография, защото тя е кандидатствала в сержантското учебно заведение във Велико Търново. Според закона, в случай че си с невисок сан в армията, както е била дамата, и при навършване на 45 години, биваш освобождаван от работа. Десислава очевидно е желала да продължи в бригадата, за това е кандидатствала в остарялата столица.

Основната версия на ченгетата остава ликвидиране поради колата на дамата. Припомняме, че тя я дала на Каменов да я ремонтира, той обаче я предал за скрап. В нощта на 28 против 29 ноември другар на Каменов закарал двамата от жилището на Десислава в Карлово до къщата на мъжа в Сопот. Там се скарали за автомобила, той е счупил врата й, след това скрил тялото под дивана.

Вчера в Карлово другари, близки и сътрудници изпратиха жертвата на бруталното закононарушение в последния й път.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР