Обвиненият за катастрофата край метростанция Европейски съюз, която отне живота

...
Обвиненият за катастрофата край метростанция Европейски съюз, която отне живота
Коментари Харесай

Семерджиев работил за Таки?

Обвиненият за злополуката край метростанция " Европейски съюз ", която лиши живота на две дами, Георги Семерджиев е бил човек на скандално известния в престъпните среди предприемач Христофорос Аманатидис - Таки, оповестява Българска национална телевизия, цитирайки свои източници.

Оттам цитират оперативни разработки, в които Семерджиев е бил засечен да дава отговор за доставката и разпространяването на опиати (основно кокаин) в регион " Студентски " и най-много в нощните заведения в " Студентски град ". Според информациите 35-годишният мъж даже е поел контрола над дилърите на опиати в региона през последните няколко години.

От Българска национална телевизия допълват, че той е плащал за обезпечаването на полицейски чадър над активността им.

По-рано през днешния ден началникът на Столична пътна полиция Тенчо Тенев изясни, че Семерджиев е залавян шест пъти да кара без брошура и го разказа като " систематичен наркоман ". Той изреди и други нарушавания, за които Георги Семерджиев е арестуван. Между 2014 година и 2016 година против него са формирани досъдебни производства за шофиране без брошура, само че той по този начин и не е наказан за държанието си на пътя.

По-късно информация на Би Ти Ви добави, че служителка на Министерство на вътрешните работи е помогнала на търсения водач да се укрие. Въпросната служителка работи в Първо РПУ. След злополуката Семерджиев ѝ се обадил, а тя го снабдила със стълба, с цел да влезе в дома си, тъй като нямал ключ. В момента служителката е арестувана.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР