Обвинение за умишлено причиняване на смърт и средна телесна повреда

...
Обвинение за умишлено причиняване на смърт и средна телесна повреда
Коментари Харесай

Шофьорът от касапницата в Бяла Слатина е задържан за 72 часа

Обвинение за съзнателно причиняване на гибел и междинна телесна щета бе повдигнато на водача, който блъсна мъж и две дами в Бяла Слатина в понеделник. Той е арестуван и е предписан арест 72 часа.

Блъснатият мъжът умря от нанесените контузии, а една от потърпевшите дами е с черепно-мозъчна контузия.

„ Задържан е причинителят Иван Петков, в качеството на обвинено лице, за съзнателно причиняване на гибел и телесна щета при ръководство на МПС. Ще бъде поискана непрекъсната мярка от Врачанския областен съд “, сподели окръжният прокурор на Враца.

Обвиненият, който е на 43 години, е от плевенското село Бреница. Установено е, че алкохолът в кръвта му е 1,44 промила. Преди повече от 10 година той е изтърпял наказване за шофиране в нетрезво положение и нанасяне на междинна телесна щета.

Последното досъдебно произвеждане против него е от ноември м.г. за домашно принуждение против дамата, с която живеел на фамилни начала. Пострадалите нощес са нейни родственици.

Починалият мъж е на 53 година, а брачната половинка му е със междинна телесна щета – черепно-мозъчна контузия. Тя е превозена във врачанската болница. Другата потърпевша жена е с по-леки пострадвания на домашно лекуване.

Трагичният случай е станал в ромския квартал на Бяла Слатина.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР