Общото кратно между трите партии на промяната беше в желанието

...
Общото кратно между трите партии на промяната беше в желанието
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Отношението на ИТН към служебните министри показа отношението им към разграждането на модела


Общото кратно сред трите партии на смяната беше в желанието да се разгражда моделът ГЕРБ, което включва финансовите и силови бази, върху които този модел съществува. Това разграждане стартира със служебното държавно управление - разграждането на финансовите бази стоеше върху министрите на стопанската система и на финансовите, а на силовите - върху вътрешното министерство. Отношението на Има Такъв Народ към тези министри демонстрира отношение към тяхната активност по разграждане. Това съобщи пред БНР в неделя Татяна Дончева, от " Изправи се БГ! Ние идваме” (ИБГНИ), водач на " Движение 21 ".

Тя ба безапелационна, че да поискаш да знаеш състава на един проектокабинет не е кадруване.

Не желаем предварителни избори, а съществено и устойчиво държавно управление, което е в положение да извършва уговорките си. Не желаем случката на група хора, които си пеят песента " Пред нас са блеснали житата... ". Ние сме съществени хора и като такива гледаме от името на обществото да минимизираме рисковете с попадането на инцидентни хора... Няма да дам поддръжка на празен лист, добави тя.

Никой от нас не е изискал да влиза в държавното управление. Ние, от които се желае да подкрепим това ръководство, ще носим отговорност в цялостен размер, без значение от заявките на Има Такъв Народ, а репутационните вреди ще бъдат като от цунами. Щом Има Такъв Народ счита, че ще носи цялостната отговорност, дано си я носи, да ни освободи от нея, само че и да не желае от нас поддръжка, акцентира още Дончева.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР