Общо шестима души са били задържани при специализирана операция в

...
Общо шестима души са били задържани при специализирана операция в
Коментари Харесай

Шестима задържани при акция срещу наркотиците в Пловдивско

Общо шестима души са били арестувани при профилирана интервенция в Пловдив за противопоставяне на закононарушенията, свързани с разпространяването и използването на наркотични субстанции, съобщи Радио " Фокус " – Пловдив, базирайки се на Министерство на вътрешните работи.

В хода на акцията, извършена от чиновници на Трето Районно ръководство на Министерство на вътрешните работи, са арестувани наркоразпространител, двама мъже - в миг на владеене на разнообразни типове и количества опиат, и двама водачи, управлявали транспортни средства след приложимост на опиати. Под надзора на способената прокуратура са формирани четири бързи и едно досъдебно произвеждане.

Мъжете, арестувани за закононарушения по пътищата, са на възраст 26 и 30 години и са направили престъпните действия на територията на регионалния град. Полицаи спрели за инспекция лек автомобил, ръководен от 26-годишен мъж от гр. Сопот и в хода на работа открили по надлежния ред, че той кара под влияние на амфетамин, метамфетамин и марихуана. При последвал обиск на лицето и транспортното средство били конфискувани повече от 4 гр марихуана и амфетамин. Справка в масивите на Министерство на вътрешните работи сочи, че това не е първата сходна демонстрация на арестувания.

" Бонзай " е конфискуван от различен 30 годишен пловдивчанин, който също управлявал автомобила си след приложимост на опиати. Автопатрул спрял лидер на МПС за инспекция, а полевият му тест реагирал позитивно на използването на амфетамин и канабис.

За държане за разпространяване на наркотични субстанции в ареста е 20-годишен юноша от село Кадиево. При персонален обиск от тествания били конфискувани амфетамин, марихуана и електронна везна. Различните типове високорискови субстанции са с общо тегло над 12 грама. Наркотикът бил затулен в опаковка от ядки. За владеене на марихуана и амфетамин е арестуван и 38-годишен гражданин на Пловдив. От него са конфискувани 30 гр марихуана и към 4 гр амфетамин.

Работата по документирането на случаите продължава.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР