Общо шест от новите локомотиви Смартрон“, които са спрени от

...
Общо шест от новите локомотиви Смартрон“, които са спрени от
Коментари Харесай

БДЖ пуска поетапно шест локомотива „Смартрон“

Общо шест от новите локомотиви „ Смартрон “, които са спрени от употреба за замяна на моноблокови колела, ще бъдат пуснати поетапно в придвижване до края на октомври, оповестиха от БДЖ за Moreto.net.

След предписание на зам.-министъра на превоза и известията Красимир Папукчийски за предприемане на незабавни дейности от страна на управлението на БДЖ, е направен прецизен график за осъществяването на промяната на старите износени моноблокови колела с нови. По този метод е усъвършенствана успеваемостта в осъществяването на активността, като досега напълно са възобновени и в придвижване три локомотива.

Според утвърждения график до понеделник (3 октомври) се чака да бъдат подготвени други два, а до края на седмицата (7 октомври/) ще бъдат възобновени и още два локомотива „ Смартрон “. Следващите два локомотива с сменени моноблокови колела ще бъдат подготвени до 21 октомври 2022 година

Чрез възобновяване на локомотивите „ Смартрон “ в употреба се понижава дневният дефицит на тягов преносим състав за обслужване на композициите, като това води до доста възстановяване на осъществяването на Графика за придвижване на влаковете.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР