Общо шест от мачовете в Група С на Шампионската лига

...
Общо шест от мачовете в Група С на Шампионската лига
Коментари Харесай

Шест мача от групите на Шампионска лига по волейбол ще се играят в Пловдив

Общо шест от мачовете в Група С на Шампионската лига по волейбол за дами ще се изиграят в Пловдив. Това стана ясно откакто четирите тима в групата, сред които и българският първенец Марица (Пловдив), се схванаха за новия формат в конкуренцията. Заради обстановката с разпространяването на COVID-19, вместо на разменено посещение, 12-те срещи в групата ще се изиграят единствено в две зали, а едната от тях е Колодрума.

Френският АСПТТ Мюлуз (Мюлуз), турският ВакъфБанк (Истанбул) и полският ЛКС Комерскон (Лодз) ще гостуват на Жълто-сините в града под тепетата за четиристранен шампионат, който ще се организира в границите на три поредни дни с по два мача дневно в края на ноември или началото на декември. Точните дати ще бъдат избрани в най-скоро време.

Вторият подобен шампионат ще се изиграе в Лодз в края на януари или началото на февруари, след което ще стане ясно и крайното класиране в групата. Според регламента, първенците в петте групи и трите подгласника с най-хубави индикатори ще се класират за четвъртфиналите на най-престижния европейски клубен шампионат.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР