Общо 827 770 кг. строителни отпадъци са извозени до депото

...
Общо 827 770 кг. строителни отпадъци са извозени до депото
Коментари Харесай

Казанлъчани изхвърлили най-много строителни отпадъци и стари мебели

Общо 827 770 кг. строителни боклуци са извозени до депото в село Шейново по време на тридневната акция на Общината „ Да почистим Казанлък “. На второ място най-голямо количество са изхвърлените остарели мебели (дивани, дрешници, секции и др.) – 24 580 кг., от които най-вече са изхвърлени още в първия ден на акцията, петък – 12 760 кг., което значи, че жителите на града са създали предварителна подготовка за присъединяване в акцията. Събраните хартия, пластмаса и стъкло, извозени до Сепариращата станция, са с общо тегло 3 640 кг., като най-голямо количество са изхвърлени в събота и неделя, т.е. интензивността на жителите се е повишила по време на акцията. Казанлъчани са се освободили от 2 380 кг. ненужни облекла.
За първи път тази година в акцията беше предоставена опция на жителите, които не могат да доближат до един от седемте пункта за изхвърляне на ненужни движимости, Общината да стигне до тях. От тази услуга са се възползвали жителите на 23 адреса в града, които са подали предварителни поръчки на оповестените телефони за електроуреди и едрогабаритни боклуци.
 Стартира акция за разчистване на Казанлък Стартира акция за разчистване на Казанлък
УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ, Община Казанлък провежда на 16, 17 и 18 април / петък, събота и неделя / акция под мотото „ Да почисти...
Служители на Администрацията почистваха региона към язовир „ Копринка “ и събраха към звук и половина битов боклук.
Община Казанлък благодари на компаниите „ Бригада “, „ Елит “, „ Енергия “, „ Кибо “ и „ Монамур “ за дейното присъединяване безплатно!
Благодарим на всички жители, които откликнаха на желанието ни да създадем Казанлък по-чисто и уютно място за живеене, изключително на жителите в ж.к. “Изток “, които демонстрираха най-голямо присъединяване в акцията!
Пазете чиста околната среда и подавайте сигнали за нередности на Горещия телефон 0 700 400 56!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР