Общо 363 отбора от 133 компании от различни бизнес сектори

...
Общо 363 отбора от 133 компании от различни бизнес сектори
Коментари Харесай

Рекорден брой участници се включиха в Postbank Business Run 2023

Общо 363 тима от 133 компании от разнообразни бизнес браншове се включиха в благотворителното щафетно тичане Postbank Business Run 2023, което се организира през вчерашния ден на територията на Бизнес Парк София. Тазгодишното спортно събитие се утвърди като най-мащабното междуфирмено съревнование, проведено за десети път от състезателен клуб „ Бегач “ с водещата поддръжка на Пощенска банка. Инициативата събра 1452 участници, като за поредна година към бегачите се причислиха и 56 деца на възраст от 4 до 16 година, които се надпреварваха в надпреварата Kids Run, извършващо се от сертифицирани треньори по програмата на IAAF – Kid`s Athletics. В одобрената към този момент конкуренция измежду изпълнителни шефове CEO Dash взеха присъединяване 12 мениджъри от разнообразни компании.

Най-големият тиймбилдинг в България се осъществя тази година в поддръжка на три дела. Събраните средства от над 10 000 лева ще подкрепят план на Фондация „ За нашите деца “ за даване на професионална приемна грижа за деца без родители и близки, план „ Плувни умения – стратегия за социализация на деца в неравностойно състояние “ на Фондация „ КОНКОРДИЯ България “, която има дълготраен опит в работата с деца, младежи и техните фамилии от уязвими групи, както и ремонта на новата постройка и ще покрият настоящите разноски на Народно читалище „ Тротоара 2020 “, което има за цел да сътвори среда и общественост за възпитаници, доброволци и всички, които имат потребност да се развиват и да откриват себе си.

Победител в щафетата бе тимът SAP Top Team от компанията SAP с време от 55:33 минути, което е най-бързото време до момента в историята на надпреварата. На второ място с общо време от 57:31 е тим Traditional Thursday на компанията VMware. Третото място зае тимът DSK Running team с време от 1:00:10. Призът за „ Най-бърз женски тим “ бе присъден на тим VMware Scrambled Legs с време 1:13:21. Второто място при тях е за тима Run HP Run (1:14:45), a третото за тим Alpha от компанията Uber (1:14:48). В надпреварата за изпълнителни шефове и висши мениджъри CEO Dash най-бърз измежду мъжете бе Атанас Трифонов от компанията InoMedicine, който измина дистанцията от 1 километър за 03:17 минути, а измежду дамите – Ива Димова от компанията „ Ипсос “ с време 04:58.

Най-добрият тим на Пощенска банка (The Big Short) се показа чудесно, като зае 18-то място с общо време от 1:07:24. Финансовата институция се включи в надпреварата с общо 22 тима.

Postbank Business Run има за цел да притегли вниманието на хората към здравословния метод на живот и да предизвика желанието им за победа посредством екипна работа и съдействие в името на благородна идея. Традиционно 30% от таксите за присъединяване в щафетaта уредниците подаряват за поддръжка на обществено значими планове.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР