Общо 332 нарушения на скоростните режими са заснети само за

...
Общо 332 нарушения на скоростните режими са заснети само за
Коментари Харесай

Изловиха 332-ма джигити за 3 часа

Общо 332 нарушавания на скоростните режими са снимани единствено за три часа при профилирана полицейска интервенция за надзор на скоростния режим на придвижване на колите на 24 юни на територията на столицата, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. В нея са взели участие екипи на отдел „ Пътна полиция “ – Столична дирекция на вътрешните работи и Държавната организация „ Безопасност на придвижването по пътищата “, съобщи "Телеграф ".

В рамките на интервенцията е засилен контролът по повод спазването на скоростния режим в столицата. На четири точки в най-интензивните зони на София са били ситуирани спомагателни камери за снимане.

Предстои култивиране и издаване на електронни фишове за установените нарушавания.

Изводът от разбора на пътнотранспортните катастрофи сочи придвижването с превишена и несъобразена скорост като една от главните причина за тяхното пораждане. Това бе и мотивът за осъществяване на акцията за предварителна защита на този тип нарушавания, обясниха от Министерство на вътрешните работи иотправиха зов към водачите да карат отговорно, спазвайки разпоредбите за придвижване по пътищата.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР