Общо 240 отбора от 87 компании от различни бизнес сектори

...
Общо 240 отбора от 87 компании от различни бизнес сектори
Коментари Харесай

Postbank Business Run 2021 събра над 10 000 лева в подкрепа на две благотворителни каузи

Общо 240 тима от 87 компании от разнообразни бизнес браншове се включиха в благотворителното щафетно тичане Postbank Business Run 2021, което се организира през вчерашния ден на територията на Бизнес Парк София. Това е деветото издание на огромното междуфирмено съревнование, което се провежда за следващ път от състезателен клуб „ Бегач “ с водещата поддръжка на Пощенска банка. Инициативата събра 960 участници, като към бегачите се причислиха и 29 деца на възраст от 4 до 16 година, които се надпреварваха в Kids Run, извършващо се от сертифицирани треньори по програмата на IAAF – Kid’s Athletics. За пета поредна година се организира и надпреварата CEO Dash, в което се включиха 6 изпълнителни шефове от разнообразни компании.

Най-големият тиймбилдинг в България беше осъществен в поддръжка на две дела. Събраните средства от над 10 000 лева ще бъдат дарени по план „ Детска къща “ на фондация „ За нашите деца “ за даване на краткотраен фамилен заслон и късмет за семейство за най-малките, както и на фондация „ Воден път “ за поддръжка на деца със специфични потребности посредством кинезитерапия, водна рехабилитация и модифицирано плуване, с цел да могат те да пораснат като независими възрастни и да получат късмет за пълностоен живот.

Победител в щафетата бе тимът на SAP Top Team от компанията SAP Labs с време от 1:00:32. На второ място с общо време от 1:01:21 е тим BLINK Run Team на компанията БОРИКА АД. Третото място зае тимът Festo на Festo България с време от 1:01:51. Призът за „ Най-бърз женски тим “ и тази година бе присъден на дамския тим SAP Tech Girls от компанията SAP Labs с време 1:19:47. Второто място при тях е за тима Lazy Paws на Concentrix, a третото за тим „ Пантерите “ от банка ДСК. В надпреварата за изпълнителни шефове и висши мениджъри CEO Dash най-бърз измежду мъжете бе Йордан Гинев от компанията Innotec, който измина дистанцията от 1 километър за 2:59, а измежду дамите – Соня Николова от компанията iCard с време 4:40.

Най-добрият тим на Пощенска банка (Postbank ) се показа чудесно, като зае 4-тo място с общо време от 1:04:26. Финансовата институция се включи в надпреварата с общо 27 тима.

Основна цел на Postbank Business Run е да бъде привлечено вниманието на хората към здравословния метод на живот, като се предизвика у тях желанието за победа посредством екипна работа и съдействие в името на благородна идея. И тази година всички, които нямаха опция да участват на място, съумяха да гледат сътрудниците си онлайн, защото надпреварата се излъчи онлайн в YouTube. За безвредното протичане на надпреварата уредниците се бяха съобразили и с всички Коронавирус ограничения, по отношение на правилатa на IAAF за осъществяване на надпревари.

 Визуализация на изображенията
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР