Общо 183 отбора от 70 компании от различни бизнес сектори

...
Общо 183 отбора от 70 компании от различни бизнес сектори
Коментари Харесай

800 участници от 70 компании се включиха в Postbank Business Run 2020

Общо 183 тима от 70 компании от разнообразни бизнес браншове се включиха в благотворителното щафетно тичане Postbank Business Run 2020, което се организира през вчерашния ден на територията на Бизнес Парк София.

Това е осмото издание на огромното междуфирмено съревнование, което се провежда за следващ път от състезателен клуб „ Бегач “ и Пощенска банка. Инициативата събра близо 800 участници, като към бегачите се причислиха и 32 деца на възраст от 4 до 16 година, които се надпреварваха в Kids Run, извършващо се от сертифицирани треньори по програмата на IAAF –Kid’s Athletics. За четвърта поредна година се организира и надпреварата CEO Dash, в което се включиха 6 изпълнителни шефове от разнообразни компании.


Най-големият тиймбилдинг в България беше осъществен в поддръжка на две дела. Събраните средства от близо 8 000 лева ще бъдат дарени по планове на фондация „ За нашите деца “ за даване на професионални обществени услуги за най-уязвимите деца в ранна възраст и на фондация „ Воден път “ за поддръжка на деца със специфични потребности посредством кинезитерапия, водна рехабилитация и модифицирано плуване, с цел да могат те да пораснат като независими възрастни и да получат късмет за пълностоен живот.

Победител в щафетата бе тимът на SAP Top Team от компанията SAP Labs с време от 59:57. На второ място с общо време от 1:01:43 е тим Festo на компанията Festo България, която взе участие за първи път в надпреварата.


Третото място зае тимът на Bulpros Consulting с време от 1:02:07. Призът за „ Най-бърз женски тим “ бе присъден на дамския тим SAP Tech Girls от компанията SAP Labs с време 1:16:49. Второто място при тях е за тима Lazy Paws на Concentrix, a третото за тим DXC Amazons от компанията DXC Technology.

В надпреварата за изпълнителни шефове и висши мениджъри CEO Dash най-бърз измежду мъжете бе Боян Рашев от компанията Denkstatt България, който измина дистанцията от 1 километър за 3:06, а измежду дамите – Соня Николова от компанията iCard с време 4:55.

Най-добрият тим на Пощенска банка (Postbank ) се показа чудесно, като зае 9-тo място с общо време от 1:05:11. Финансовата институция се включи в надпреварата с общо 23 тима.


За първи път тази година надпреварата се излъчи онлайн в YouTube, като по този начин всички, които нямаха опция да участват на място, съумяха да гледат сътрудниците си онлайн. Общо събитието е проследено от над 1 000 души, като в основния миг на надпреварата, то е следено от 150 индивида.

Събрано, времето на всички, които са следили междуфирмената щафета онлайн, се равнява на цели „ 14 дни “. Запис на събитието може да се види тук:.

За безвредното протичане на надпреварата уредниците се бяха съобразили и с всички Коронавирус ограничения, по отношение на правилатa на IAAF за осъществяване на надпревари.

Стартът беше заложен с нето време, от момента в който бегачите са минали арката, досега, в който финишират, с цел да няма струпване на едно място. Зоната за предаване на щафета беше по-широка за повече място сред тимовете, а доброволците на другите логистични пунктове бяха оборудвани с маски и ръкавици.

Основна цел на Postbank Business Run е да бъде привлечено вниманието на хората към здравословния метод на живот, като се предизвика у тях желанието за победа посредством екипна работа и съдействие в името на благородна идея. Цялата информация за събитието е налична на:.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР