Общо 18 български дизайнери ще представят свои колекции в 69-ото

...
Общо 18 български дизайнери ще представят свои колекции в 69-ото
Коментари Харесай

18 дизайнери представят свои колекции в Плевен

Общо 18 български дизайнери ще показват свои сбирки в 69-ото издание на плевенския „ Парад на модата “. Те са от София, Пловдив, Варна, Русе, Благоевград и Плевен. Модният шоу-концерт-спектакъл ще бъде на сцената на Драматично-куклен спектакъл „ Иван Радоев “ в неделя, 23 юни, от 20,00 ч. Това заяви през днешния ден артистът Георги Ангелов, който е създател на концепцията, режисурата, постановката и хореографията на спектакъла.
„ 12 от тези дизайнери ще дебютират в плевенския „ Парад на модата “. От одобрените имена „ Ариес Уникат “ – Светла Димитрова е взела участие във всички издания на Парада. В неделя тя ще покаже сбирка в бяло с етно претекстове – памук и дантела. В представянето на тази сбирка съм вплел доста театрални детайли и послания. Светла Димитрова е от Плевен, живее в София. За 69-и път ще взе участие и Димитър Кръстев от София. Той ще показа сбирка от спортно-елегантни дрехи, подобаващи за всяка възраст “, разясни Георги Ангелов.
В спектакъла със свои осъществявания вземат участие състезатели от Спортен клуб „ Бешков 2018 “, Клуб по художествена гимнастика „ Елегант “, ученици на плевенското Музикално учебно заведение и трима поп реализатори.
„ На 15 декември т.г. ще отбележим 30 години от първия „ Парад на модата “, който направих в Плевен. Тогава ще бъде показан и 70-ият театър. Имаше години, в които правех по три Парада – есен, пролет и лято. Всички имена на българската мода минаха през тази сцена “, добави Георги Ангелов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР