Общо 112 спортни журналисти от 41 медии, включително и БНР,

...
Общо 112 спортни журналисти от 41 медии, включително и БНР,
Коментари Харесай

Общо 112 журналисти избраха най-добрия футболист на България

Общо 112 спортни публицисти от 41 медии, в това число и БНР, дадоха своя избор в 61-ата анкета Футболист на годината и дефинираха най-хубавите в българския футбол за 2021 година.

Победителите ще бъдат оповестени на 19 януари 2022 година на гала по модела на връчените в понеделник награди на ФИФА. С главен приоритет за запазване здравето на всички събитието ще бъде виртуално. Церемонията ще бъде излъчена директно по Sportal TV и на Sportal.bg, а началото на директното предаване е в 18 часа. Първата публична анкета Футболист на годината е през 1961, а в този момент следва да разберем кой е футболист №1 в 61-ата анкета.

За седма поредна година определеният за най-хубав футболист на България ще би трябвало да одобри предизвикателство от Българската асоциация на спортните публицисти. С мисъл за бъдещето и за вдъхновяване на идващите генерации, лауреатът на огромната премия ще би трябвало да покаже и отговорност. А предизвикването гласи: " Колкото спортни публицисти са дали своят вот в анкетата, най-малко толкоз футболни топки да подари спечелилият на деца от школа или школи по негов избор “.

На церемонията ще стане ясна призовата тройка при българските футболисти за 2021 година след гласуването на спортните публицисти. Ще бъде разгласен Треньор №1 на България и неговите подгласници. Ще станат ясни и най-хубавите футболисти в българското състезание за 2021 година - Най-добър вратар, Най-добър бранител, Най-добър полузащитник, Най-добър нападател и Най-добър чужденец. Ще разберем кой е Най-прогресиращият млад състезател. Ще бъде оповестен и изборът за Най-красив гол в България за 2021 година Ще бъде отличен и №1 на България в женския футбол. За шеста поредна година ще бъде връчена и специфична премия „ Лъвско сърце – Трифон Иванов “.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР