Общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера внесе доклад, според който

...
Общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера внесе доклад, според който
Коментари Харесай

Предлагат движението на тротинетките в София да бъде регулирано

Общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера внесе отчет, съгласно който се предлага Столичната община да сътвори система за прилагане на електрически тротинетки/скутери в столицата. В София електрическите тротинетки навлизат все по-масово, само че постоянно пешеходците са недоволни, че се движат по тротоарите.

 © БГНЕС
Лично той към този момент е обожател на новата наклонност в градската подвижност и по тази причина упорства и да се вкарат ясни регулации за този вид транспортни средства. В София електрическите тротинетки навлизат все по -масово, само че постоянно пешеходците са недоволни, че се движат по тротоарите.

Тъй като в България няма никакви условия за електрическите скутери-хората ги карат където намерят за добре.

АНКЕТА:
- Знаете ли електрическите скутери и тротинетки къде имат право да се движат?

- Нямам концепция, но несъмнено по пътя.

- А не ли по велоалеята?

- Нямам визия!

- Да, ей тука в профил.

- Ама от къде знаете?

- Е нали е за колела и тротинетки?

- Ама в случай че са електрически?

-Ами какво като са електрически.

Почитател на новата наклонност в градската подвижност е общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера и по тази причина той упорства да се вкарат ясни регулации за този вид транспортни средства.

Карлос Контрера, общински консултант Вътрешна македонска революционна организация: Самият законодател сега не е споделил къде и по какъв начин може да се употребява, дали е належащо да има налакътници, дали може да се кара по велоалеите или не може.
Ревин кара електрическа тротинетка от месец. Според него регулация към този момент не е нужна.

Ревин:Защото не е транспортно средство.
Българска национална телевизия: Като виждам добре се возите.
Ревин: Е да добре е, комфортно е.
От 1 юли в Германия ще бъдат публично легализирани електрическите тротинетки. Те се движат по пътните платна, от лица, навършили 14 години, ще могат да се карат и по велоалеите, само че не и по тротоарите, както към този момент е в Мадрид. Наскоро в Париж мъж почина при акцидент с електрически скутер при конфликт с камион, по тази причина всички европейки страни към този момент обмислят правила за безвредното им потребление. Наред е и София.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР