Общинският съветник от ГЕРБ Георги Недев и тази година организира

...
Общинският съветник от ГЕРБ Георги Недев и тази година организира
Коментари Харесай

Съветник от ГЕРБ отново повежда благотворително Дядо Коледовци на мотори в Търново

Общинският консултант от ГЕРБ Георги Недев и тази година провежда акцията Дядо Коледовци на мотори. Да се посетят всички обществени домове за деца, лишени от наставнически грижи в града, е цел на самодейността, която се организира за поредна година в болярския град. Децата от обществените институции ще бъдат зарадвани с лакомства и питиета, които са обезпечени от Община Велико Търново. На страницата на проявата във фейсбук ще бъде оповестен графикът на запалянковците с местата, които ще посетят и точното време. Така всяко дете, което пожелае, ще може да се снима с белобрад дъртак.

Тази година благотворителната част на акцията ще е в помощ на младия баща от Велико Търново Денислав Соколов, който също е от братството на мотористите. Мъжът се лекува от онкологично заболяване, за което научава предходната година, откакто стартира да го боли коляното и да се подува. Семейния лекар ги изпраща на фотография и от там чува страшната дума израстък. След акция за набиране на средства Денислав бе опериран, само че в този момент са се появили разсейки и той би трябвало да продължи лекуването си в чужбина.

Ако желаете и вие да помогнете на един млад татко да се радва на дребната си дъщеричка, може да дарите на следната банкова сметка:

BG89UNCR70001522948326
BIC: UNCRBGSF
Денислав Соколов
гр.Велико Търново
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР