Общинският съветник от Демократична България в София и бивш съдия

...
Общинският съветник от Демократична България в София и бивш съдия
Коментари Харесай

Методи Лалов с нов сканадлен пост от фейсбук на Момчил Иванов

Общинският консултант от " Демократична България " в София и някогашен арбитър Методи Лалов разгласява във Facebook нова позиция, за която твърди, че е на претендента за правосъден министър Момчил Иванов.

Снимката наподобява, че е направена от профил в обществената мрежа. Вижда се облик, който мощно наподобява на Момичл Иванов.
 Правил ли е свалка със студентка претендентът за правосъден министър? Говори момичето от чата с него (ВИДЕО) Правил ли е свалка със студентка претендентът за правосъден министър? Говори момичето от чата с него (ВИДЕО)
Екипът на Actualno.com съумя да открие и да се свърже с момичето, което беше намесено в хипотетичен фейсбук чат с претендента за министър...

" Момчил Иванов от Има Такъв Народ, който е препоръчан за министър на правораздаването, сполучливо се конкурира по дивотия и надменност с Данаил Кирилов от ГЕРБ. Ще допуснем ли такива видове още веднъж да упражняват властта? Ще допуснем ли замяна, вместо смяна? "

Само преди ден общинският консултант сигнализира и за обвързвана с името на Момчил Иванов. Вероятно насочена  против „ Демократична България “ (ДБ)

" За първи път някой споделя НЕ на соросоидните платени политици- майкопродавци. Реакцията е умоппомрачителна. Срещу Политическа партия “Има Такъв народ “ е задействана цялата гнусна сган, която последните 30 година непрекъснато точи държавните финанси под една или друга форма или скица!Тоя път няма да ви се получи!Ще удържим цялата тази неприязън в името на България и националният интерес. "
 Дебрите на Facebook: Кандидатът за правосъден министър заплетен в свалка със студентка? Дебрите на Facebook: Кандидатът за правосъден министър заплетен в свалка със студентка?
“Кандидат за министър смъква своя студентка. Банална класика, да живее Суверена ”. Това е написал режисьорът и фотограф Викто...

На въпрос към Момчил Иванов негови ли са тези думи, той удостовери и изясни следното:  

“Нямам нищо срещу Демократична България. Постът ми беше ориентиран против съответен човек от моя изборен регион и това, което написа цяла седмица за чалгари, мутри и т. н. Имам най-хубави чувства… ”.

Името на Иванов още веднъж беше наранено и откакто в интернет се пови и чат диалог, за който се твръди, че е сред него и студентка от Великотърновския университет. 



Образът на фотографията на профила Momtchil Ivanov още веднъж мощно наподобява на този от профила на претендента за правосъден министър Момчил Иванов във Facebook.
 Кой е Момчил Иванов - номиниран за правосъден министър от Има Такъв Народ Кой е Момчил Иванов - номиниран за правосъден министър от Има Такъв Народ
Кандидатът за правосъден министър Момчил Иванов е юрист от Велико Търново и координатор на структурата на “Има подобен...

Разговорът от скрийншота стартира с: “Понеделник заран - на аления килим… ” и продължава със “Слагай жартиерите и ще видиш…. ” В отговор незнайният човек, евентуално момиче, дава отговор: “Ехееееее доста самоуверено предложение ”, “За едни оценки ”, " Така ли оценявате вие ”. Следва отговор от Momthil Ivanov – “Давай самоуверено ”. В диалога под обявата обаче има оповестен и скрийншот с малко по-дълъг диалог, който стартира по този начин: " А едно време той ни изпитваше " и следва: " Поздрави от студентката с единствени 6-ци от целия поток " и незабавно отговор от профила Momtchil Ivanov: " (Фамилията на студентката), да не се наложи да преразглеждам оценката? ". Отговорът е: " Нямам нищо срещу, ще ми е забавно " и чак тогава идват думите за понеделник заран и аления килим.

По мотив изтеклия диалог екипът на се свърза с момичето от чата. Тя изрично отхвърли да е имала сходни връзки и съобщи, че. 

 

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР