Общинският съветник Методи Лалов съобщи, че току що е подадол

...
Общинският съветник Методи Лалов съобщи, че току що е подадол
Коментари Харесай

Методи Лалов подаде заявлението си за напускане на групата на ДБ в СОС

Общинският консултант Методи Лалов заяви, че одеве е подадол по електронен път заявление за овакантяване на групата на " Демократична България " /ДБ/ в Столичния общински съвет /СОС/.
Още по темата
" Моят ангажимент е към жителите, а политическите обединения постоянно съм разглеждал като инструмент за реализиране на правова и демократична страна. Затова ще продължа да не отстъпвам и пазя спазването на разпоредбите и публичния интерес като общински консултант без принадлежност към политическа група ", заяви Методи Лалов в профила си във фейсбук е разгласява заявката си за овакантяване на групата.

Методи Лалов беше изключен от партията " Да, България " през предходната седмица.

В заявката за овакантяване, изпратено до СОС, Лалов показва, че считано от през днешния ден, 18 януари, напуща политическата група на общинските съветници от " Демократична България " в СОС.

На 8 септември 2021 година той е подал оставка като ръководител на тази група, заради разграничение с част от практиките на болшинството в нея, инспирирани и подкрепяни от управленията на партиите в обединението " Демократична България - обединяване ", написа Лалов.

" Впоследствие, като реакция на несъгласието ми с недемократичното и противоуставно ръководство на политическа партия " Да, България ", незаконосъобразно беше прекъснато участието ми в партията. С оглед на това към този момент не съществува политическа логичност и съображение да продължа да бъда част от политическата група на " Демократична България - обединяване " в СОС ", показва в претекстовете си Методи Лалов.

Той заявява, че ще продължи да реализира функционалностите си на общински консултант без принадлежност към политическа групировка.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР