Общинският съвет в Кюстендил гласува 225 000 лв. за футболен

...
Общинският съвет в Кюстендил гласува 225 000 лв. за футболен
Коментари Харесай

Общинският съвет в Кюстендил гласува 225 000 лв. за футболен клуб Кюстендил

Общинският съвет в Кюстендил гласоподава 225 000 лева за футболен клуб "Кюстендил ". Средствата са за прехрана и присъединяване на другите възрастови групи на клуба в шампионатите и шампионатите, проведени от БФС през спортно-състезателната 2021-2022 година. Исканията бяха стимулирани с събитието, че във ФК "Кюстендил " спортуват 213 деца, от най-малките до най-големите.

Заставаме зад по-добрите резултати във всички спортове, разяснява пред съветниците кмета Петър Паунов. Той уточни, че с докладната общинската администрация желае да покаже, че ще застене зад по-добрите резултати тази година на всички спортове и задачата е те да бъдат стимулирани.

"Ключово за нас е децата да бъдат в залите, по терените, в културните институти ", сподели Паунов. Той добави, че сега, в който клубовете не демонстрират добра активност, сумата стъпаловидно ще бъде поправена.

В докладната е маркирано още, че сумите са за наем на терени за осъществяване на футболните срещи, покриване на разноските за превоз, съдийски възнаграждения, здравно обслужване, финансово застраховане на треньорския състав, подготовката и възобновяване на футболистите, картотеки на състезателите и такса правоучастие.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР