Общинският приют на Варна за безстопанствени кучета в с. Каменар

...
Общинският приют на Варна за безстопанствени кучета в с. Каменар
Коментари Харесай

Кучкарникът в Каменар търси СПЕШНО осиновители за кучетата

Общинският подслон на Варна за безстопанствени кучета в с. Каменар търси СПЕШНО осиновители за кастрираните животни, научи Moreto.net

" Ситуацията е изключителна, опциите за дейности са лимитирани ", разясняват от там.

Това гласи известие оповестено с дата 31 декември 2021 година, адресирано до " представители на неправителствени организации, жители и заинтригувани лица ".

Moreto.net насочи питане до дирекция „ Управление на сигурността и надзор на публичния ред “ във връзка това каква е повода за незабавното търсене на осиновители на животните. В очакване сме да разберем детайлности. Още повече, че известието гласи също:

" Обсъждат се разнообразни разновидности и процедури за бързо решение на създалата се обстановка, по отношение на некастрираните животни и възможното им даване на приемни стопани за краткотрайно развъждане. "

Припомняме, че през май месец 2021 година, зам.-кметът по сигурността на Община Варна Тодор Иванов заяви, че след дълго нефункциониране на общинския кучкарник и неналичието на ветеринар, подобен към този момент има, а самият кучкарник работи след ремонт. По думите на Иванов през есента на предходната година щяха да бъдат и преброени уличните кучета във Варна - дали това се е случило и в случай че - какви са данните, също е част от запитването на Moreto.net към общинската дирекция.

От уеб страницата на приюта излиза наяве обаче, че на 10-ти декември е оповестено известие, че се търси ветеринар, към 20 декември 2021 година в уеб страницата на община Варна също е оповестено, че търси ветеринарен доктор за общинския кучкарник в Каменар и документи за присъединяване ще се одобряват до 8 януари 2022 година

Какво тъкмо се случва с общинския кучкарник на Варна, следва да разберем.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР