Общински фонд Култура започва набиране на проектни предложения в областта

...
Общински фонд Култура започва набиране на проектни предложения в областта
Коментари Харесай

Общински фонд „Култура“ открива втората си сесия за 2022 г.

Общински фонд „ Култура ” стартира набиране на планови оферти в региона на културата, тематично свързани със Сливен и сливенския край.

Проектите могат да се подават от 7 юли до 16 септември, в това число, в деловодството на Общинска администрация. Пълният комплект документи, нужни за кандидатстване, ще са налични на формалната страница на Общински съвет Сливен – .

Съгласно Правилника за работа на фонда, право да подават планове имат организации, културни институти и самостоятелни дейци на културата от страната и чужбина.

Общински фонд „ Култура ” при Община Сливен позволява и поддържа финансово стойностни мостри на културата, допринасящи за запазване и обогатяване на духовния живот на района.

Проектите могат да бъдат в разнообразни форми на музикалното изкуство, художествени или литературни творби, документални филми, проучвателен писания, свързани с културно-историческото завещание на Сливен, креативен артикули на млади сливенски дарования и други

За подробна информация вносителите на планове могат да създадат информация в Дирекция „ Образование, просвета и връзки с обществеността ” на Община Сливен, при секретаря на фонда. Телефони за контакт: 044/611-221; 0879 59 90 54.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР