Общинската организация на ВМРО-Сандански проведе свое събрание във връзка с

...
Общинската организация на ВМРО-Сандански проведе свое събрание във връзка с
Коментари Харесай

ВМРО-Сандански единодушно подкрепи Атанас Стоянов за кмет

Общинската организация на ВМРО-Сандански организира свое заседание по отношение на идните локални избори. На него бе дискутирана работата на органите на локалното ръководство през изтичащия мандат – кмета на общината, общинския съвет и кметовете на обитаемоте места.


Делегатите на Вътрешна македонска революционна организация се сплотиха още веднъж към кандидатурата на градоначалника на Сандански Атанас Стоянов и единомислещо го поддържаха за втори мандат. За да покаже безрезервната поддръжка на централното управление на партията, на конференцията участва съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация и български представител в Европейския парламент Ангел Джамбазки.


Единодушно бе признато и издигането му от Инициативен комитет от авторитетни за града персони. Широкото обединяване към неговата кандидатура от жители, сдружения и партии е продължение на цялостното ръководство на Атанас Стоянов, който с работата и отношението си към санданчани се утвърди като кмет на хората.


На събранието, на което участваха 234 делегати, бе взето и решението Вътрешна македонска революционна организация да излезе с цялостна листа за общински съветници и да издигне свои претенденти за кметове в обитаемоте места в община Сандански.

П.Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg