Общинска полиция усърдно пише актове за паркиране в малките улички

...
Общинска полиция усърдно пише актове за паркиране в малките улички
Коментари Харесай

Хасковлии: Общинска подминава нарушители по „Раковски“, глоб...

Общинска полиция старателно написа актове за паркиране в дребните улички в Хасково. В същото време на натоварения бул. “Раковски “ екипът им подмина без глоба паркираните на пътното платно коли. Това пишат гневни хасковлии във Facebook. Според тях има двоен критерий, а на оповестените фотоси се вижда по какъв начин служител на реда написа акт на ул. „ Странджа планина “. В улицата до Национален осигурителен институт единствено през днешния ден служителите на реда минали 3 пъти, а в това време булевардът е ангажиран от доста паркирани коли. Че това е по този начин всеки ден, и ние сме уведомили неведнъж.

Въпросът бе подложен от общински съветници на последното съвещание на Общински съвет. Кметът Станислав Дечев съобщи, че има доста сигнали за систематичните нарушавания по „ Раковски “ и контролът ще бъде затегнат.

" Раковски " в сектора, където е заведението и другите търговски обекти, е трансфорат в паркинг. Трябва ли да се стигне до случай, с цел да се реагира? Къде е по- опасно- в дребната уличка или на булеварда, по който минава голям трафик, а едното платно е непрестанно заето от спрели коли, питат още недоволни жители.
Свързани вести Погват паркираните на бул. „ Раковски “ коли 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР