Общинска фондация „Тома Васильов“ обявява конкурс за най-добра младежка бизнес

...
Общинска фондация „Тома Васильов“ обявява конкурс за най-добра младежка бизнес
Коментари Харесай

В Тетевен обявяват конкурс за най-добра младежка бизнес идея, наградата е 10 000 лева

Общинска фондация „ Тома Васильов “ афишира конкурс за най-хубава младежка бизнес концепция на тематика : ”Избирам Тетевен”, като нейната реализация ще бъде финансово подкрепена от Фондацията с бюджет до 10 000 лева .
Конкурсът има за цел да насърчи предприемаческата самодейност измежду младежите, да ги стимулира в техния избор да изберат родното си място за собствен дом и свое бъдеще, да ги приобщи в най-трудната социална идея - съживяването на общината ни.
Право на присъединяване в състезанието имат младежи на възраст от 18 до 29 година, самостоятелно или в екип до трима души, с непрекъснат или сегашен адрес на територията на община Тетевен.
Участието е оптимално улеснено, като за кандидатстване е належащо да се попълни къс формуляр, който да показа Вашата концепция за пускане на бизнес.
КРАЕН СРОК ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ:
15.02.2019 година
Постъпилите оферти ще бъдат прегледани в 14-дневен период и ще бъдат оповестени до края на месец февруари 2019 година
КАК ДА УЧАСТВАТЕ:
Запознайте се с общите условия на състезанието:
Необходимо е да попълните Формуляр за кандидатстване (индивидуален или от екип), който да изпратите на адрес: гр. Тетевен, пл. „ Сава Младенов “ № 9, стая № 213 за Отечествен фронт „ Тома Васильов “.
За други въпроси може да се свържете с уредниците на адрес: гр. Тетевен, пл. „ Сава Младенов “ № 9, стая № 213, за Отечествен фронт „ Тома Васильов “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР