Общините и регионите като Благоевград ще загинат, ако отново не

...
Общините и регионите като Благоевград ще загинат, ако отново не
Коментари Харесай

Кандидатът за народен представител на ГЕРБ-СДС Даниела Савеклиева се срещна с жители на Благоевград

Общините и районите като Благоевград ще загинат, в случай че още веднъж не започват еврофондовете и стратегиите за общините по Плана за възобновяване. Не би трябвало да се доверяваме на розови обещания и подправени упования, а още веднъж би трябвало да превърнем България в постоянна страна. Това е моята мотивация да се включа в листата на коалиция ГЕРБ-СДС в тези парламентарни избори. Това съобщи претендентът за депутат на ГЕРБ-СДС от Благоевградска област Даниела Савеклиева на среща с жителите на Блгоевград. Заедно с нея беше и регионалният координатор на партията и евродепутат Андрей Новаков.

„ За да спрем рецесиите, би трябвало да възстановим финансовата непоклатимост, да не се доверяваме на популисти и да наложим фискална дисциплинираност и политическа отговорност ”, разяснява още Даниела Савеклиева.

По време на срещата жителите на Благоевград споделиха терзанията си от покачващите се цени на стоките и услугите и питаха ще има ли постоянно държавно управление след следващите избори.

„ ГЕРБ-СДС ще е първа политическа мощ и ще направи всичко допустимо да сформира кабинет с всеки, който припознае програмата на обединението.

Гласувайте с номер 2 на идните избори, с цел да може България да излезе от рецесиите и още веднъж да стане заслужен и почитан сътрудник в Европейския съюз ”, прикани Даниела Савеклиева.

Предизборна обява. Купуването и продаването на гласове е закононарушение.


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР