Община Враца обяви конкурс за социални асистенти, научи BulNews.bg. Целта

...
Община Враца обяви конкурс за социални асистенти, научи BulNews.bg. Целта
Коментари Харесай

Община Враца набира социални асистенти

Община Враца разгласи конкурс за обществени асистенти, научи BulNews.bg. Целта е да се подберат фрагменти, които да дават услугата на 7 нови консуматори по план, финансиран по програмата за развиване на човешките запаси.
Минималното условие за длъжността е приключено приблизително обучение, а професионален опит не се изисква. Важно е обаче претендентите да са отзивчиви, правилни, виновни и да работят в условия на конфиденциалност.
Одобрените ще би трябвало да подкрепят потребителите в ежедневните им действия, да разработят самостоятелен проект за работа с всеки от тях, да наблюдават грижите за здравето им, да оказват помощ в поддържането на хигиената вкъщи, да спомагат за храненето и други рутинни задания.
Желаещите да аплайват би трябвало да показват документи за идентичност, автобиография, копие от тапия и уверение за приключено образование по други планове на същата европейска стратегия, както и служебна записка за регистрация в бюрото по труда. Документите се подават персонално от всеки претендент или посредством прокурист в постройката на община Враца на ул. „ Стефанаки Савов” № 6, ет. 3, ст. №96 в период до 22 август в това число.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР