Община Велинград предприе затваряне на нощните заведения в рамките на

...
Община Велинград предприе затваряне на нощните заведения в рамките на
Коментари Харесай

И Велинград затвори баровете за две седмици

Община Велинград предприе затваряне на нощните заведения в границите на идващите 14 дни, считано от през днешния ден. Решението бе взето на днешното съвещание на Областния действен щаб за битка с пандемията, на което участваха още полицейски началници, чиновници на РЗИ и редица локални управнически фигури от региона, съобщи PA1.

Мярката последва решенията в част от огромните градове от страната, където през последните дни всеобщо се затварят нощни заведения и нощни клубове, откакто редица интернационалните разбори потвърдиха, че точно това са най-рисковите места за разпространяване на болестта.

Управителите на МБАЛ-Велинград и МБАЛ „ Здраве “ оповестиха, че разполагат общо с 31 кревати за лекуване на COVID-пациенти, а при екстрени обстановки могат да се разкрият най-много още 7 кревати, безапелационен е доктор Чешмеджиев от общинската болница.

Засилва се контрола върху откритите ограничения, като от РЗИ-Пазарджик и ОД на МВР-Пазарджик ще се постараят обществото да съблюдава рекомендациите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР