Община Варна разчита приходите от дейността на Синята зона в

...
Община Варна разчита приходите от дейността на Синята зона в
Коментари Харесай

Ново за бъдещата Синя зона във Варна: Очакват 6 млн. лева приходи на година, екипите на „паяците“ вече ще са без полицай

Община Варна разчита приходите от активността на Синята зона в града, която следва да бъде въведена през май, да са към 6 млн. лв. годишно. Разходите, които са планувани, в това число и за личния състав, който ще обслужва зоната, са към 3 млн. лв.. Това стана ясно на съвещание на бюджетната комисия към локалния парламент.

Общинските съветници утвърдиха разноски за над 400 хиляди лв. за назначението на нови чиновници за Синята зона, които ще са общо 47. 24 от тях ще са инспектори, които ще обезпечават контрола и дейностите по служебните абонаменти в зоната, от които се чакат съществени приходи, сподели Младен Иванов, началник на „ Общински паркинги и синя зона “.

То заяви също, че в екипите на „ паяците “ към този момент няма да има служители на реда от Общинска полиция, а инспектори от ръководеното от него общинско дружество. По този метод ще се освободи запас на Общинска полиция, която е заета с доста други действия, изясни Иванов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР