Община Свищов успешно приключи изпълнението на проект Обновяване на обекти

...
Община Свищов успешно приключи изпълнението на проект Обновяване на обекти
Коментари Харесай

Община Свищов ще пести по 35 000 лева годишно след реализиране на проект

Община Свищов сполучливо завърши осъществяването на план „ Обновяване на обекти на обществената инфраструктура “. Кметът на крайдунавския град Генчо Генчев тържествено откри обновената и ремонтирана административна постройка на общинската администрация.

„По плана на емонтирани, актуализирани и с внедрени ограничения за енергийната успеваемост са три от административните здания в центъра на град Свищов – постройката на общинската администрация на ул. „Цанко Церковски“ №2, постройката на отдел „Финансов“ на ул. „ Димитър Г. Анев ” №2 и постройката на звено „Култура“ на ул. „ Димитър Г. Анев ” №4.

Изпълнението на заложените ограничения ще докара до понижаване на употребената от постройките сила с над 60%. Това ще разреши на общинската администрация да осъществя годишни спестявания от 35 000 лв. единствено от намаляването на потреблението на електрическа енергия в постройките. Изпълнението на плана ще има позитивно влияние върху устойчивото развиване на община Свищов, посредством реализирането на енергоспестяващи ограничения и подбудените от това спестявания. Общината ще може да употребява спестените средства в други значими за развиването на града ограничения и да мултиплицира резултатът им.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР