Община Созопол приветства всички спортни мероприятия и прави всички възможно

...
Община Созопол приветства всички спортни мероприятия и прави всички възможно
Коментари Харесай

За активен Созопол: Кметът Тихомир Янакиев откри мащабно спортно събитие, над 500 се включиха в него

Община Созопол приветства всички спортни мероприятия и прави всички допустимо за развиването на спорта и популяризирането му измежду децата, сподели Янакиев

Над 500 индивида деца и възрастни се включиха в спортното сабитие на Созопол, което започва в тъкмо 15 ч. „ Нестле за Живей интензивно! 2022 “ се провежда за поредна година, а морската община е една от 16-те в страната, където то подтиква и млади, и остарели да водят по-активен метод на живот. 

Събитието бе публично намерено през днешния ден в 15 ч. от кмета на община Созопол Тихомир Янакиев, който също се включи в спортната конкуренция дружно с ръководителят на Общинския съвет Георги Пинелов и общинските съветници Андрей Николов, Димитринка Господинова и Анета Филипова.

„ Община Созопол приветства всички спортни мероприятия и прави всички допустимо за развиването на спорта и популяризирането му измежду децата “, сподели преди старта на конкуренцията Тихомир Янакиев. Събитието стартира от постройката на Общината, мина по улиците „ Св.св. Кирил и Методий “, „ Морски скали “, „ Никола Вапцаров “, „ Крайбрежна “ и приключи до слънчевия часовник, намиращ се до яхтеното пристанище. Там забавата продължи с демонстрации на фолклорни танци и табата, в които се включи всеки, който пожела, а за край уредниците бяха предвидли бюфет, който оферираше свежи плодове и здравословни мюсли барчета.

Част от мероприятието тази година бяха и децата от учебните заведения в Созопол и Черноморец, както и спортистите, и треньорите от Футболния и Гребния клуб. 

Идеята на тазгодишното издание на " Нестле за Живей интензивно! 2022 “ е да предизвика колкото се може повече хора да открият и танците като занимателна и здравословна опция за водене на по-активен метод на живот, която могат да включат към всекидневието си. 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР