Община Русе разпространи новогодишно обръщение на кмета на Русе Пенчо

...
Община Русе разпространи новогодишно обръщение на кмета на Русе Пенчо
Коментари Харесай

Кметът на Русе: Да посрещнем новото с вяра във всичко добро, което предстои

Община Русе популяризира новогодишно послание на кмета на Русе Пенчо Милков.

Ето го:

Скъпи русенци,

Пред прага сме на новата година и новата вяра, че иде по-добро време за нас и децата ни.

Тази вяра идва с смяната, за която се преборихме през изтичащата 2021 година. Нелека за всички ни, белязана от политическа и здравна рецесия, само че най-много от волята да живеем друго. Достойно.

Силно имам вяра, че импулсът, който ни води неколкократно до изборните урни, ще ни държи будни и през идващата година, с цел да припомня, че силата в действителност е в единението ни.

Успяхме да се оправим с редица провокации - и поотделно, и дружно.

Тревогата за живота и здравето на нас и околните ни стана всекидневие. За страдание понесохме и доста скъпи загуби… Любими на сърцето ни хора не са измежду нас в тези празнични дни… Видяхме и десетки образци на героична отдаденост от медици. За тежките случаи и незабавните отделения няма празници, нито наздравици… За тях прегръдка и реверанс!

2021 беше изключително значима за Русе, тъй като всеки ден се стремяхме към новото. Въведохме високи технологии в образованието и ефикасна техника в общинските компании, поддръжка посредством нови обществени услуги. Нов взор върху ръководството на икономическите зони и непримиримост за обновяването на транспортната ни съгласуваност.

Мечтахме самоуверено и ще продължим по този начин.

Ето за какво в последните мигове от тази година ви поисквам да пропъдим всяка тежка мисъл и отчаяние. Да посрещнем новото с религия във всичко положително, което следва.

Да бъдем чисти в мислите и делата си, и да научим на това и нашите деца.

Бъдете здрави и дано правилните спътници и триумфът са с вас през Новата 2022!
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР