Община Разлог организира празнично честване на 24 май – Ден

...
Община Разлог организира празнично честване на 24 май – Ден
Коментари Харесай

Община Разлог организира празнично честване на 24 май

Община Разлог провежда празнично честване на 24 май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската писменост, култура и просвета и на славянската книжовност.

В 11.00 ще бъде сложено началото с тържествено шествие на учители и възпитаници от образователни заведения и детски градини в гр. Разлог, което ще премине от ул. „ Екзарх Йосиф” до площад „ Преображение”. В 11.15. – 11.45 ще се състои гала по връчване на награди и почетни грамоти на деца и младежи от община Разлог призьори в национални спортни и просветителни надпревари, олимпиади и шампионати. За този час е планувано и награждаване на отличници зрелостници от община Разлог.

Празнична стратегия с присъединяване на ученици на детски заведения, и учебни заведения от общината. Кулминацията на празника е в 20.00 когато зрелостниците от междинните учебни заведения ще преминат в шествие през центъра на града. 21.00 - Зрелостниците на община Разлог ще бъдат изпратени с тържествена заря пред паметника на Васил Левски в центъра на града.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР