Община Поморие вече ще разчита на модерна система за видеонаблюдение.

...
Община Поморие вече ще разчита на модерна система за видеонаблюдение.
Коментари Харесай

VIVACOM внедри умна система за видеонаблюдение в община Поморие

Община Поморие към този момент ще разчита на съвременна система за видеонаблюдение. Платформата е внедрена от VIVACOM, като партньорството беше оповестено публично в неделя.

Освен камери, софтуерното решение обезпечава съгласуваност сред тях и изчерпателен програмен продукт, посредством който автоматизирано може да се следи трафикът по пътищата, да се разпознават регистрационни номера на коли, да се засичат рискови обекти, да се алармира за пропуснат багаж и да се разпознават лица.



С новата система локалната власт цели да увеличи сигурността по пътищата на територията на общината, както и да понижи битовата престъпност. Според статистиките системите за видеонаблюдение способстват за това тя да намалее с от 30 до 50 на 100. Очакванията са модерната система да усъвършенства взаимоотношението сред службите за сигурност в община Поморие, да им разреши да са по-гъвкави и да реагират бързо при проблем, да им обезпечи информация в действително време и по този начин да подкрепи работата им.

От телекома ще наблюдават положението на системата посредством своя денонощен мониторинг център, като всеки зародил проблем може да бъде решаван неотложно. Така на процедура ще бъде обезпечена непрекъсната продуктивност на видеонаблюдението.

Предлаганата от VIVACOM модерна система за видеонаблюдение е основна за ръководството на обособени зони, обитаеми места, транспортни артерии, стратегически обекти и монументи на културата.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР