Община Плевен ще депозира няколко проекта за ремонт на спортни

...
Община Плевен ще депозира няколко проекта за ремонт на спортни
Коментари Харесай

От Плевен искат държавно финансиране за ремонт на няколко спортни зали

Община Плевен ще подава няколко плана за ремонт на спортни зали за финансиране от Министерството на младежта и спорта, оповестиха от общината.

Съгласие е обещано от Общинския съвет. Плевен ще изиска финансиране на ремонт на отоплителна, вентилационна и климатична съоръжения на зала "Спартак ". За обекта Общината разполага с подготвена проектосметна документи на стойност 350 500 лв.. Предвижда се нова апаратура с вентилаторни конвектори, осигуряваща дежурно отопление на спортни зали за волейбол и акробатика, създаване на климатична вентилационна апаратура за същите зали и санитарни възли. Проектът включва апаратура за битова гореща вода, абонатна станция с мощ, осигуряваща сила за отоплението.

Ремонтират надлез на над 30 години

Вторият план е за ремонт на залата за битка, за която също има цялостна проектосметна документи на стойност близо 202 500 лв.. Предвижда се цялостна замяна на подовото покритие с нова настилка с ударопоглъщаща гумирана настилка в зоната за силова подготовка, замяна на ламперия, отчасти изкърпване на стени, изцяло боядисване, ремонт на покрив.

Залата по волейбол е третият обект, за чийто ремонт ще се кандидатства за разпределяне на средства в размер на 280 111 лв.. Предвижда се нова настилка, отчасти изкърпване на стени, боядисване на стените, нов окачен таван, замяна на порти.

Срокът за кандидатстване за финансово подкрепяне пред Министерството на младежта и спорта е 31 март, прецизират от общината.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР